INFORMATION

STUDIET & FOTOGRAFEN

 

OM

STUDIET

Instudio 68 Fotografi har eget studie i Skive, Midtjylland. Studiet ligger i de gamle Dantherm produktionslokaler på Jegstrupvej. Her råder jeg over 150 m2 studie med både et hvidt infinity område på 7 x 4 meter, samt et sort område på 10 x 6 meter.

Instudio 68 fotografi´s arbejdsområder er studie fotografering af produktfotografi/packshots& erhvervsfotografering.

FOTOGRAFEN

CARSTEN MØLLER THOMSEN

I gennem årene har jeg (Carsten Møller Thomsen, født 1968) arbejdet indenfor industrien med bl.a. fremstilling af prototyper, programmering og betjening af kantpresser, robotter, laser og vandskære og CNC styrede bearbejdningscentrer. Dette har givet et godt og solidt indblik i fremstillingsprocesserne indenfor metalbearbejdning og hvad arbejde der skal til for at skabe et godt produkt og finish.

Ved siden af arbejdet indenfor industrien arbejdede jeg som autodidakt arkitekt i tæt samarbejde med en tømrervirksomhed med ideudvikling/skabelse af nybyggeri og istandsættelse og omformulering af eksisterende byggeri. Plantegninger, detail, 3D visualisering, og dokumentations tegninger til myndigheder.

I 2008 genoptog jeg min interesse for fotografiet og startede studiet op. Jeg pakkede mine ting og flyttede fra Aarhus til Skive, ganske enkelt fordi mulighederne for eget studie var væsentlig større i Skive end i Aarhus grundet de noget mindre lejeomkostninger for lokaler. De mindre lejeomkostninger gav bedre mulighed for at investere i bedre fotografisk udstyr.