Flexibel fotografisk virksomhed. 

Her skabes billeder i høj kvalitet og hurtig levering.

Priserne er konkurrencedygtige. Priser der ikke springer jeres kreative budget. Billeder der løfter jeres virksomhed og produkter. Og skaber værdi for jer. 

 
 

Service

 

Erhvervsfoto - Visuel identitet:

Miljø og On-location. Måske er det virksomhedens flotte bygning eller produktionen og arbejdsprocessor I ønsker vist på jeres hjemmeside, eller i trykt materiale. Sammen finder vi den rigtige løsning.

Erhvervsportræt:

Gode portrætter skaber et professionelt udtryk. En af de sider jeres kunder først besøger er “Om” og “kontakt” siderne. Derfor er det vigtigt at I har de rigtige portrætbilleder der skaber autencitet og troværdighed.

Produktfoto:

Produktfoto er ikke bare et luksus packshot. Men et billede der indeholder ekstra kreativitet når det kommer til opsætning, avanceret og præcis lyssætning. Der tages hensyn til jeres ønsker og ideer, som bagrund og elementer der indgår i billedet sammen med produktet.

Packshots:

Professionelle Packshots til din webshop eller katalog. Billeder skudt på ren hvid baggrund der sætter produktet i centrum. Dette skaber overblik for kunder på din webshop og øger salget. Priserne for packshot er lave grundet arbejdsgangen. Dette har en stor indvirkning på prisen pr. billede. Priserne starter på kr. 195,- og helt ned til kr. 35,- pr. stk alt afhænger af volumen.

Private:

Private der ønsker et portrætbillede til gave eller til de sociale medier er også velkommen hos Instudio 68 Fotografi. For dem der ønsker mere end blot et portræt, som f.eks. nogle beauty eller fashion billeder kan der mod merpris arrangeres make-up artist.