SMYKKEFOTOGRAFI / PRODUKTFOTOGRAFI / PACKSHOTS / REKLAMEFOTOGRAFI / VISUEL IDENTITET

STUDIE & ON-LOCATION

 

HOVED OMRÅDE

PRODUKT FOTOGRAFI

00496_Produktfoto_00303.jpg

Produkt fotografi er ikke bare at tage et billede. Det handler i høj grad om at fange og forstå, hvad I gerne vil kommunikere ud til dem, der skal se billedet, og derefter give jeres kunder præcis det, de efterspørger visuelt. Når jeg fotograferer produkter, sørger jeg for, at de tager sig ud på den bedst mulige måde – uanset hvilke produkter og brancher jeg arbejder for. Fra simple opstillinger til produkt fotografi med opbygning af sets i studiet.

PACKSHOTS

Jeg tilbyder packshots til hjemmesider, webshops og kataloger til de rigtige og konkurrence dygtige priser.

I kan vælge at fremsende eller selv leverer produkterne.

 

ANDRE

ERHVERVS FOTOGRAFI

Erhvervsfotografi

Savner I en stærkere visuel identitet til jeres reklamer, hjemmeside eller sociale medier? Samarbejder jeg gerne med jer om at lave et godt gennemarbejdet koncept, der lever op til jeres ønsker, så jeres identitet kommer til at fremstå professionelt, og jeres hjemmeside får styrket sin profil. I sidste ende vælger kunden det firma, som har en troværdig profil og attråværdige produkter, og billederne er det første skridt på vejen til at opnå dette.

MILJØ & ON-LOKATION BILLEDER

Skal i have vist jeres virksomhed frem på jeres hjemmeside eller måske i en brochure eller reklame, så gør det på den rigtige måde. Sammen bliver vi enige om, hvad I gerne vil signalere til jeres kunder, og så opsætter vi sammen nogle situationer, hvor jeres medarbejdere og omgivelser fremstår helt rigtigt.

MEDARBEJDER PORTRÆT

Det er vigtigt at ledelsen og medarbejder portrætter ser professionelle ud og er ensartede i udtryk, så Jeres kunder får det helt rigtige indtryk af virksomheden. Dette kan ske hos jer. Dermed sparer i transportudgifter og vi lægger minimalt beslag på jeres medarbejders tid.

RÅDGIVNING

Min erfaring gør, at jeg ved, hvad der gør et billede lækkert og har det rette blikfang til at fange jeres målgruppe. Inden jeg fotograferer, tager vi derfor sammen en snak om, hvad I gerne vil udtrykke, hvem I gerne vil ramme, og hvad jeres budskab med billederne er. Det koster ikke ekstra, men sørger for, at vi sammen opnår de bedst mulige resultater. I er også altid velkomne til at tage en uforpligtende snak med mig, inden opgaven er gået i gang.

 

REDIGERING & RETOUCHING

Nike Free sport

Færdigheder i retouchering anvendes ofte til at forbedre et produkt visuelt eller tilføje nogle magiske effekter og kan endda fjerne et par år fra en model. De kreative værktøjer, den digitale tidsalder har givet os, har åbnet for et væld af nye muligheder, som gør, at I lettere kan ramme jeres målgruppe med nøjagtig det udtryk, I ønsker. Det gør også, at vi kan skabe universer, der rækker langt ind i fantasiens verden, og fortælle historier, som sælger jeres produkter bedst muligt. Kontakt Instudio 68 for yderligere information om, hvad vi kan tilbyde lige netop jer.

Erhvervsfoto_301.jpg